Programul MBA Romano-Canadian dezvoltat de catre Bucharest School of Management in parteneriat cu Telfer School of Management (University of Ottawa) costa cu pana la 2.000 de euro mai putin pentru seria 2010 – 2012, datorita politicii de discounturi implementata de companie.
Contextul economic national a impins compania sa scada pretul cursurilor atat pentru personale fizice, cat si pentru companii la 11.500 de euro, comparativ cu 13.500 de euro, taxa aplicata in 2009.

Discounturile de volum sunt mai accentuate in cazul companiilor care decis sa sustina mai mult de un angajat. Astfel, pentru achitarea costurilor a doi candidati compania primeste un discount de 3.500 de euro per student, in timp ce pentru sustinerea a trei angajati discountul ajunge si la 4.000 de euo per student.

Pentru a putea fi eligibil pentru un astfel de program candidatul trebuie sa aiba diploma de licenta, cunostinte de limba engleza, varsta medie de 35 de ani, cel putin 3 ani de experienta profesionala si rezultate satisfacatoare la testul standardizat GMAT. Pana in acest moment aproximativ 800 de persoane au absolvit cursurile MBA-ului Romano Canadian.

Initiativa Bucharest School of Management nu este singulara. WU Executive Academy – Vienna University of Economics and Business va acorda 20 de burse la editia din acest an a programului de Executive Master of Business Administration (EMBA) de pe piata locala, in valoare de 15.000 de euro fiecare.

Practic, institutia educationala va suporta peste 40% din costul total al programului, care este de 35.000 de euro, pentru majoritatea studentilor.

Totodata, ASEBUSS – Scoala Postuniversitara de afaceri romano-americana, a introdus in 2009 o politica de discount de pana la 2.000 de euro din taxa de scolarizare a fiecarui an academic pentru programul de EMBA de pe piata locala, facilitate de care au beneficiat aproximativ 20% din totalul celor inscrisi pana in prezent.

Costul total al programului de EMBA oferit de ASEBUSS este de 21.500 de euro, iar durata acestuia este de 20 de luni.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri