Producatorul de anvelope Pirelli Tyres Romania a solicitat Wall-Street dreptul la replica pentru articolul "Alro si Pirelli fac parte dintr-un proiect care prevede formarea somerilor", publicat pe data de 10.06.2010.
Prezentam mai jos pozitia Pirelli Tyres Romania:

"Precizam ca Pirelli Tyres Romania nu a contractat fonduri europene. Informatia corecta este: Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject din Slatina a aplicat si a obtinut o finantare de 3,5 milioane de euro de la Uniunea Europeana prin programul POSDRU/82/5.1./S/58992, pentru a imbunatati competentele somerilor din Regiunile Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest in vederea facilitarii accesului la ocupare si a integrarii durabile pe o piata a muncii flexibila si inclusiva.

Pirelli Tyres Romania alaturi de S.C. Prysmian Cabluri si Sisteme S.A., S.C. ALRO S.A., Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj, Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj si Fundatia „Luigi Clerici” (Milano, Italia) va contribui, in calitate de partener, la formarea profesionala a somerilor care fac parte din grupul tinta", au spus reprezentantii producatorului de anvelope.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri