Lantul de magazine de decoratiuni interioare Bam Boo a anuntat ca va suporta majorarea TVA la 24%, preturile pentru cele 5.000 de produse ramanand aceleasi.
"Am decis sa nu crestem preturile produselor si, mai mult decat atat, oferim in aceasta perioada promotii la oferte speciale la gamele semnificative de produse. Este extrem de important sa ne mentinem clientii, mai ales ca avem pregatite colectii pentru inceperea anului scolar, Haloween si Craciun", a declarat Violeta Moisa, manager marketing in cadrul companiei.

Oficialii companiei au mai precizat, intr-un comunicat de presa, ca dintr-un studiu intern al companiei reiese ca doua din 3trei produse costa sub 10 lei.

Cu o retea de 22 de magazine peste tot in tara, Bam Boo este prezenta pe piata romaneasca de sapte ani. Oferta magazinelor cuprinde 5.000 de produse - decoratiuni pentru casa, mobilier, aromoterapie si relaxare.

Cine a mai anuntat pastrarea preturilor?

Unii dintre marii retaileri si-au anuntat deja intentia de a pastra preturile intacte in ceea ce priveste produsele care fac parte din ofertele promotionale si la unele articole de baza.

  • Metro Cash&Carry a anuntat ca va compensa marirea TVA pentru produsele promotionale cuprinse in cataloagele din perioada 1 - 14 iulie 2010. "Pentru a rezista in afaceri, pe o piata concurentiala, pastrarea cuvantului dat e o necesitate de la care nu se poate face rabat niciodata, cu atat mai mult in contextul economic actual", a declarat Claude Sarrailh, director management clienti din cadrul companiei germane.
  • Carrefour a decis de asemenea sa nu modifice preturile in cazul produselor care sunt incluse in ofertele promotionale aferente perioadei 1-12 iulie.
  • In mod similar, Real Hypermarket nu va schimba preturile in cazul produselor "la oferta" in intervalul 1-14 iulie. De asemenea, va fi pastrat si programul prin care 300 de produse de baza isi vor mentine preturile de prim nivel.
  • Oficialii Billa au decis sa nu creasca preturile pentru 1.200 de produse de baza, dintre care 330 sunt articole sub marca proprie Clever.
  • Retailerul francez Interex, prezent pe piata romaneasca prin 12 magazine, a anuntat ca incepand de la 1 iulie si pana la 30 septembrie va suporta diferenta de TVA pentru toate produsele aflate in promotie.
  • Retailerul de mobila IKEA Romania a hotarat sa suporte majorarea TVA in cazul tuturor produselor. "Absolut toate preturile produselor din magazinul IKEA vor ramane neschimbate", a declarat Cornel Oprisan, retail manager in cadrul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri