Retailerlul local MiniMax a incheiat un parteneriat cu PayPoint pentru a introduce in magazinele sale servicii de incasare a facturilor de utilitati, incarcare electronica si vanzare a cartelelor telefonice.
Clientii nu sunt conditionati de achizitionarea unor articole din magazine si nu exista comisioane pentru tranzactionari, serviciul prin PayPoint fiind gratuit, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de retailer.

"Colaborarea cu MiniMax este cu atat mai binevenita in contextul in care cele 31 de unitati MiniMax Discount se afla, in general, in orase unde consumatorii nu au la dispozitie numeroase facilitati comerciale moderne si unde optiunile de plata a facturilor sunt restranse”, a declarat Mugur Dogariu, managing director PayPoint Romania.

Indiferent de localitatile unde sunt prezente magazinele miniMAX, clientii au la dispozitie o modalitate simpla si comoda de plata a facturilor pentru cei 24 furnizori cu care PayPoint are contract incheiat, pentru domenii variate: sectorul de plati pentru utilitati (GDF SUEZ Energy Romania; E.ON Gaz Distributie; E.ON Gaz Romania; Petrom Distributie Gaze; Congaz; E.ON Moldova Furnizare; Enel Energie; Enel Energie Muntenia; Electrica Furnizare Transilvania Nord; Electrica Furnizare Transilvania Sud; Electrica Furnizare Muntenia Nord; Apa Nova Bucuresti; ApaVital Iasi); sectorul de telecomunicatii si comunicatii prin cablu (Cosmote Romania; Vodafone Romania; Romtelecom; UPC Romania; Zapp; Boom TV; Akta TV); sectorul financiar-bancar (Allianz-Tiriac Asigurari; Citibank Romania; EOS KSI Romania; GE Money).

PayPoint ofera de asemenea servicii complete de incarcare electronica a cartelelor preplatite pentru toti jucatorii din industria de telefonie mobila care furnizeaza acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone si Zapp), precum si servicii de incarcare electronica pentru operatorii de telefonie fixa cu acces international si de Internet, printre care se numara Nobel si Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint ofera servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplatite de tip DTH (Direct-To-Home).

MiniMax este o companie romaneasca de retail care opereaza in segmentul discount si detine in prezent 31 de magazine in: Arad, Avrig, Bacau, Braila, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sebes, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Tulcea, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Victoria si Vulcan. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

PayPoint este unul dintre cei mai mari operatori de colectare plati in numerar prin puncte de retail. In Romania, compania si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub brand propriu in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In anul financiar incheiat in martie 2010 au fost procesate peste 5,5 milioane de tranzactii colectare plati facturi, volum de aproape sase ori mai mare decat cel inregistrat anul precedent, media lunara de tranzactionare fiind de aproximativ 685.000 tranzactii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri