Casa de avocatura Bostina si Asociatii isi intareste echipa de avocati in aria de practica a litigiilor si fondurilor europene.
“Am facut recent o evaluare a gradului de acoperire a cererii de consultanta juridica si preconizam o crestere atat pe termen scurt cat si pe termen mediu a ariei de practica a litigiilor precum si a problemelor juridice ridicate de proiectele cu finantare europeana”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Ioana Florea are peste zece ani de experienta ca litigator, in special in litigii de munca derivate din contracte colective de munca, litigii privind dreptul de proprietate si a litigiilor privind incalcarea contractelor comerciale. Anterior, a facut parte din echipele de avocati ale caselor de avocatura Popovici, Nitu si Asociatii si NNDKP.

Mariana Sandu are o experienta de patru ani in analizarea si solutionarea problemelor juridice legate de derularea proiectelor cu finantare europeana, fiind director al Directiei Juridice si Contencios din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.

In aceasta calitate, Maria Sandu a participat la definitivarea si armonizarea proiectelor de acte normative nationale cu reglementarile europene privind Politica Agricola Comuna, urmarind apoi implementarea acestora in conformitate cu cerintele Uniunii Europene in procesul de derulare a fondurilor europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA) si Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din liderii pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane de euro si peste 130 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 16 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri