Mihai Rohan, 65 de ani, supranumit “tatal cimentului”, a anuntat ca va renunta, incepand cu 1 ianuarie 2011, la functia de director general al Carpatcement Holding, subsidiara locala a grupului HeidelbergCement.
El se afla in pozitia de director general al Carpatcement Holding din 2000. In anii '90 a condus peste 10.000 de oameni in calitate de director general al Romcim S.A., iar in prezent coordoneaza activitatea a peste 1.000 de salariati din trei fabrici localizate la Fieni, Deva si Bicaz.

“Ultimii 10 de ani de activitate, pe care i-am dedicat grupului Carpatcement, au fost cei mai plini si mai activi din viata si au incununat intr-un mod frumos cariera de peste 40 de ani pe care o am in industria materialelor de constructii. Este insa momentul sa ma retrag din activitatea operationala pentru a preda stafeta unui tanar profesionist si a putea sa ma dedic mai mult familiei. Las insa Carpatcement Holding pe maini foarte bune”, spune Rohan.

Rohan va ramane aproape de companie si de la 1 ianuarie 2011, in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie pentru urmatorii doi ani. De asemenea, el va continua sa detina si functia de presedinte al Patronatului din Industria Cimentului si Altor Produse Minerale pentru Constructii din Romania (CIROM).

Mihai Rohan va fi inlocuit din functie de Florian Aldea, 47 de ani, ce a ocupat pana de curand pozitia de director general al CarpatBeton.
Pana la 1 ianuarie 2011, Florian Aldea va detine functia de director general adjunct al Carpatcement Holding si va lucra in directa colaborare cu Mihai Rohan.

Aldea, ce a ocupat timp de aproape patru ani functia de director general al CarpatBeton, divizia de betoane a HeidelbergCement, are o experienta de 21 de ani in domeniu, lucrand anterior drept coordonator al proiectelor strategice de dezvoltare ale Carpatcement Holding, iar inainte ca sef al sectiei de mentenanta din Sucursala Carpatcement din Fieni.

El a absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, precum si cursurile de Master in Business Administration (MBA) din cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti (ASEBUSS Bucuresti) si al Kennsaw University din Atlanta (SUA).

Grupul HeidelbergCement a intrat pe piata locala in 1998, prin achizitionarea fabricilor de ciment de la Fieni, Deva si Bicaz, si activeaza prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Agregate si CarpatBeton

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri