Divizia de consultanta fiscala a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) l-a cooptat pe Dragos Doros, fost director al departamentului Legislatie si Impozite Directe din Ministerul Finantelor Publice.
Experienta de 14 ani in sectorul public a lui Dragos Doros s-a consolidat pe diverse arii ale consultantei fiscale, printre care structurarea investitiilor si planificarea fiscala, due dilligence fiscal, asistenta in timpul proceselor de audit fiscal (incluzand asistenta in etapele administrative ulterioare), in domenii precum energie, transporturi, tranzactii imobiliare etc.

„Am ales sa ma alatur diviziei de taxe a NNDKP deoarece conceptul de ‚one stop shop' consolidat in ultimii doi ani este, din punctul meu de vedere, abordarea care se potriveste cel mai bine nevoilor actuale ale pietei. In plus, experienta acumulata in colaborarile cu institutiile publice locale si internationale o completeaza in mod firesc pe cea dobandita in mediul privat si astfel, impreuna cu ceilalti parteneri, vom continua constructia uneia din cele mai puternice echipe de profil de pe piata”, considera Dragos Doros (foto), noul Partener al NNDKP Consultanta Fiscala.

In cadrul Ministerului Finantelor Publice, Dragos Doros a coordonat echipa tehnica alocata redactarii si modificarii Codului Fiscal si a Normelor de Aplicare pe partea de impozite directe, a negociat conventiile de evitare a dublei impuneri si alte tratate internationale avand componenta fiscala.

De asemenea, el a participat la comisiile de dialog social si la negocierile pe care statul roman le-a avut cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, dar si la reuniuni de lucru ale Uniunii Europene si ale Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica pe probleme de taxare internationala si cooperare administrativa.

Noul partener se alatura celorlati trei coordonatori ai firmei, Alina Timofti, Ana-Maria Miron si Marius Ionescu, care in 2008 au creat divizia specializata de taxe afiliata casei de avocatura cu scopul principal de a castiga o importanta cota din piata serviciilor de consultanta fiscala.

Obiectivul financiar stabilit pentru anul 2009 a fost depasit, divizia raportand anul trecut o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri