Retailerul german de bricolaj Hornbach, cu afaceri de 73,7 mil. euro de piata locala, va inaugura pe 15 decembrie al patrulea magazin din Romania, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.
Unitatea este amplasata pe terenul fostului centru comercial Prisma, de pe DN1, localitatea Balotesti.

Magazinul, care ocupa 23.000 de metri patrati, va avea circa 120 de salariati.

Germanii au cumparat in 2007 zona comerciala Prisma, care ocupa 10 hectare, incluzand si cele doua hale de 10 000 mp Prisma 1, respectiv Prisma 2.

Magazinul, pentru constructia caruia s-au folosit si parti din fostele hale care au fost reasamblate, va functiona de o suprafata de sase hectare. In urma inaugurarii unitatii din Balotesti, Hornbach Romania va avea 520 de salariati, in cele patru locatii de pe piata locala.

Hornbach a deschis primul magazin din Romania in 2007, iar prezent opereaza doua locatii in Bucuresti si una in Brasov, cel de la Prisma fiind al patrulea magazin.

Retailerul de bricolaj este detinut de familia germana Hornbach si activeaza in Germania, Austria, Olanda, Cehia, Elvetia, Suedia, Slovacia, Luxemburg si Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri