Ministerul Transporturilor va demara, in acest an, proiectul realizarii autostrazii Est-Vest, pana in anul 2013 autoritatea urmand a executa lucrarile pe un singur sesn pe traseul Sculeni-Iasi-Targu Frumos-Roman-Piatra Neamt-Gheorghieni-Targu Mures.

Potrivit unui comunicat remis, marti, presei de senatorul PD de Iasi Dan Carlan, ministrul Radu Berceanu va prezenta, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, Strategia de Dezvoltare a Retelei de Autostrazi din Romania, strategie care cuprinde si realizarea autostrazii Est-Vest.

Potrivit programului asumat de MTCT, in perioada 2007-2013, se vor finanta si executa studiul de fezabilitate, studiul detaliat al traseului, proiectul tehnic de executie, exproprierea terenurilor pentru intreg traseul autostrazii si executia lucrarilor pe un singur fir, in profil de autostrada, pe toata lungimea traseului aprobat. Dupa 2014, va continua executia celui de-al doilea fir, a declarat citat de NewsIn Dan Carlan, secretarul executiv PD pentru Dezvoltare Rurala, Infrastructura Locala si Regionala.

Strategia lui Berceanu prevede, potrivit precizarilor lui Carlan, ca autostrada Est-Vest sa fie finalizata in anul 2020. Carlan a adaugat ca Biroul Permanent National al PD a dezbatut si adoptat Strategia MTCT pentru dezvoltarea retelei de autostrazi in sedinta de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri