Ministrul agriculturii Dan Motreanu l-a delegat pe Dan Ioan Aldea in functia de director general al Romsilva, pentru o perioada de 60 de zile, ca urmare a demisiei din functie a lui Simion Maftei, a informat Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
"Fostul director al Romsilva, Simion Maftei, a demisionat din motive personale. Voi numi viitorul director general, in functie de planul de restructurare a Regiei pe care o sa-l prezinte", a declarat ministrul agriculturii, Dan Motreanu, citat de NewsIn. Dan Ioan Aldea a ocupat, pana acum, functia de director al Directiei Fond Forestier din cadrul Romsilva.

Noul director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva Dan Ioan Aldea a declarat ca doreste accelerarea procesului de retrocedare a padurilor, dar si o reforma administrativa."Imi propun accelerarea procesului de retrocedare a padurilor, concomitent cu pastrarea integritatii fondului forestier", a declarat noul director general Romsilva.

Acesta a precizat ca planul de management al regiei urmareste reforma in administratie, diminuarea taierilor ilegale si continuarea investitiilor incepute anul trecut."Am considerat ca trebuie sa-l las pe ministrul agriculturii Dan Motreanu sa faca echipa cu cine doreste", a mai precizat fostul director general al Romsilva.

Romsilva functioneaza sub coordonarea Ministerului Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) si administreaza circa patru milioane de hectare de padure proprietate a statului. Regia dispune de un buget de un miliard de lei, in 2007.

Pentru 2007, Romsilva estimeaza ca va realiza un profit de 76 de milioane de lei, in principal din exploatarea masei lemnoase, din comercializarea animalelor sau din silvoturism. Regia Nationala a Padurilor a realizat un profit de 75 de milioane de lei in anul 2006, mai mult cu cinci milioane de lei in raport cu estimarile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri