Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati peste 931.032 lei pentru sisteme de cantarire cu supraveghere video care vor fi instalate in Agentiile de Control si Incasare (ACI) ale companiei de drumuri, a anuntat compania.
"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului pentru instalarea a sase sisteme de cantarire si supraveghere video. Sistemele vor fi instalate in Agentiile de Control si Incasare ale CNADNR. Echipamentele instalate in ACI vor fi interconectate pentru a functiona intr-o structura unitara de cintarire si supraveghere", potrivit anuntului citat de NewsIn.

Contractul va fi finantat din venituri proprii, valoarea estimata a contractului fiind de 931.032 lei fara TVA.

Durata contractului de achizitie publica va fi de 12 luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. In alegerea ofertei castigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 55%, iar cea tehnica 45%.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 noiembrie, ora 10:00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 11:00.

Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, precum si documentatia de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (S.E.A.P.).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri