In urma incidentului, cauzat cel mai probabil de o eroare umana, traficul feroviar pe magistrala 800 Bucuresti-Constanta a fost intrerupt intre Lehliu si Sarulesti, scrie 9AM.
Doua trenuri s-au ciocnit sambata, in jurul orei 4.00, dupa ce un tren de marfa a lovit din spate un alt marfar, care circula cu viteza mai mica, informeaza Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane.

Potrivit Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, incidentul a provocat deraierea unei locomotive si a unui vagon, insa nu s-au inregistrat victime, relateaza NewsIn.

Directorul general al CFR Calatori, Mihai Frasinoi, a declarat ca accidentul produs pe ruta Bucuresti-Constanta ar fi putut fi provocat de o eroare umana, dar si de probleme la instalatia de semnalizare, pe acea linie executandu-se lucrari de reparatii.

Acesta a adaugat ca trenurile care circalau pe acea ruta vor fi temporar deviate, iar in prezent se lucreaza la degajarea liniei. Cele doua trenuri, unul incarcat cu role de tabla iar celalalt cu carbuni, se indreptau spre Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri