Barbatul care a decedat la spitalul din Iasi, unde fusese internat cu diagnosticul de gripa A/H1N1, a facut stop cardiac, bolile de care suferea agravandu-i starea, in acest moment Romania inregistrand zece cazuri severe de gripa porcina, cinci pacienti fiind ventilati mecanic.
Toti cei zece bolnavi care au dezvoltat complicatii ale gripei sunt internati la Iasi, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Adrian Streinu-Cercel, potrivit NewsIn.

Potrivit acestuia, afectiunile cronice ca hipertensiunea si diabetul afecteaza vasele sanguine, ceea ce poate determina forme severe ale infectarii cu virusul gripei A/H1N1.

In acest moment, bilantul total al imbolnavirilor cu gripa porcina in Romania a ajuns la 1.966 de cazuri, dintre care 45 confirmate in ultimele 24 de ore.

Un barbat in varsta de 43 de ani din Siret a murit la spital in Iasi, unde fusese internat pe 15 noiembrie, fiind transferat de la spitalul din Radauti, Institutul Cantacuzino confirmand luni dimineata cauza decesului.

Pacientul era infectat cu virusul gripal pandemic A/H1N1, iar boala s-a agravat pe fondul unor complicatii cauzate de obezitate si diabet, a anuntat, luni, secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.

El a mai precizat ca membrii familiei barbatului nu prezinta simptome de imbolnavire cu gripa porcina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri