Eliminarea evaziunii fiscale este o prioritate, in conditiile in care guvernul nu intentioneaza sa majoreze taxele si impozitele, a declarat ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
"Vom constitui un grup de analiza, sub coordonarea mea si a domnului Blejnar (seful ANAF, n.r.) pentru coagularea informatiilor din domeniul evaziunii fiscale si utilizarea lor coordonata. Nu vrem sa majoram taxe si impozite", a precizat Vladescu, adaugand ca exista si unele limite in ce priveste reducerea cheltuielilor bugetare, in conditiile in care aparatul de stat trebuie sa functioneze, infomeaza NewsIn.

La randul sau, premierul Emil Boc a precizat ca imunitatea fiscala trebuie sa dispara.

"Conceptul de imunitate fiscala nici in teorie, nici in practica nu trebuie sa mai existe in Romania", a declarat Boc, prezent la prezentarea raportului de activitate al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) pentru 2009.

Premierul doreste introducerea unui indicator de performanta a activitatii in domeniu, care sa aiba in vedere procesele verbale incheiate, sumele stabilite si cele incasate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri