Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL cu 986 voturi, alaturi de echipa sa, in timp ce Ludovic Orban si lista pe care a propus-o au obtinut 357 de voturi, a anuntat presedintele Comisiei de numarare a voturilor, Mihail Balasescu.
Astfel, potrivit lui Balasescu, au fost 1400 de buletine de vot, dintre care 1363 buletine utilizate, 37 nefolosite, iar 20 declarate nule. Liberalul a anuntat ca Antonescu a obtinut, impreuna cu lista sa, 986 de voturi, in timp ce Ludovic Orban si echipa acestuia au strans 357 de sustineri, informeaza NewsIn.

Impreuna cu Antonescu a fost aleasa si echipa sa. Astfel, noul Birou Politic Central este format din vicepresedintii Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.

Cei 17 membri simpli din Biroul Politic Central sunt Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bigiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.

Ca membri supleanti ai BPC au fost alesi, pe lista lui Antonescu, Cristian Adomnitei, Cristian Buican, Ioan Ciugulea, Cristina Pocora, Nini Sapunaru si Ovidiu Silaghi.

De asemenea, potrivit Statutului, membrii de drept ai conducerii sunt seniorii Radu Campeanu si Mircea Ionescu Quintus, in calitate de presedinte fondator, respectiv presedinte de onoare.

Conform Statutului, la sedintele Biroului Politic Central participa, cu statut de invitat permanent, secretarul general al PNL, trezorierul PNL, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, liderii grupurilor parlamentare, fostii presedinti ai PNL, presedintele Senatului PNL si primul-ministru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri