Un medic primar de la Spitalul Clinic de Urgente M.S. Curie a incasat, in luna aprilie, cel mai mare salariu net din institutie, de 8.300 de lei, cu circa 20% mai mult decat managerul unitatii, care a primit 6.500 de lei.
Directorul spitalului a mai fost intrecut si de un alt medic primar din cadrul A.T.I (Anestezie-Terapie Intensiva), care figureaza pe lista cu o remuneratie aferenta lunii aprilie de aproape 8.000 de lei.

Tot in cadrul aceleiasi sectii, medicii primari au castigat intre 5.000 si 6.000 de lei, salarii comparatibile cu cel al ministrului Sanatatii, de 5.300 de lei.

Din randul asistentelor, cele mai bine platite au fost cele din cadrul A.T.I, lefurile atingand si 2.600 de lei. Salarii de sub 1.000 de lei au avut muncitorii necalificati, spalatoresele si infirmierele.

"Recordul" negativ pe luna aprilie este detinut de un medic rezident, care a incasat doar 281 de lei, de trei ori mai putin decat un arhivar, potrivit informatiilor publicate pe site-ul institutiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri