Nicolae Popa, directorul societatii Gelsor, care fugit din tara pentru a scapa de pedeapsa de 15 ani de inchisoare, i-a cerut telefonic lui Sorin Ovidiu Vantu sa-i trimita anual 200.000 de euro pentru a putea locui in Indonezia, potrivit rechizitoriului SOV-Popa, publicat de jurnalistul Robert Turcescu pe blogul sau.
“In legatura cu suma respectiva inculpatul VINTU SORIN OVIDIU i-a cerut lui POPA NICOLAE precizari pentru a sti ce reprezinta si daca este o suma lunara sau de alta natura, iar raspunsul acestuia a fost explicit, in sensul ca e vorba de o suma anuala de 200.000 euro, care ii este necesara pentru a ramane in aceasta tara si a putea plati diverse servicii de care avea nevoie in Indonezia, ca sa nu fie descoperit de autoritatile politienesti internationale. A precizat cu acel prilej ca de maxima urgenta ii este suma de 43.000 euro. In contextul acelei discutii, inculpatul VINTU SORIN OVIDIU ii confirma ca-i va trimite banii si ca aceasta situatie se rezolva, proba clarificatoare asupra contextului prezentat fiind discutia dintre cei doi”, se arata in rechizitor.

In ziua de 03.11.2009, la ora 12:17:26, Sorin Ovidiu Vantu primeste, prin intermediul telefoniei mobile un mesaj scris (SMS). „Imi pare rau ca fac asta. O sa te sun la fiecare 15 min ptr ca trebuie sa vorbim. Te rog sa lasi nervii deoparte si sa ma asculti. Doar atat!”.

La ora 12:30:45, Sorin Ovidiu Vintu este contactat prin intermediul telefoniei mobile.

Sorin Ovidiu Vantu : - Ti-am spus ca te sun eu, tati, sunt in niste discutii. Cum termin, cum te sun. M-ai auzit?

Popa Nicolae : - Da, te-am auzit. Suna-ma!

Sorin Ovidiu Vantu : - Te salut!

La ora 14:13:49, Sorin Ovidiu Vantu il contacteaza, prin intermediul telefoniei mobile avand pe POPA NICOLAE

Popa Nicolae:
- Hallo!

Sorin Ovidiu Vantu : - Da, VIOREL.

Popa Nicolae:
- Aaa! Da, salut! Ce faci?

Sorin Ovidiu Vantu :
- Spune, VIOREL!

Popa Nicolae : - …

Sorin Ovidiu Vantu :
- Alo!

Popa Nicolae :
- Alo, da! Stai un pic. Dormeam. Lasa-ma sa-mi revin un pic. Ok! Sorin Ovidiu Vantu, intrebare: cand mi-ai trimis banii pe care zici ca mi i-ai trimis?

Sorin Ovidiu Vantu : - Nu pe care zic. Pe care ti i-am trimis, ba, baiatule. Deci azi, maine, conform calendarului, trebuie sa-i ai in cont.

Popa Nicolae : - N-au ajuns si…

Sorin Ovidiu Vantu :
- Asta este. Sunt trimisi, am verificat, cel tarziu maine, daca nu cumva chiar si astazi trebuie sa-i ai in cont.

Popa Nicolae :
- De ce te simt ca esti suparat pe mine?!

Sorin Ovidiu Vantu :
- Nu sunt suparat, bai. Sunt f… in toate partile, am un milion de treburi, sunt bombardat cu cerinte de bani din 7.000 de directii. E o criza uriasa aici, nu sunt suparat, sunt intins in toate directiile, asta este tot, am si alte treburi, nu sunt numai la dispozitia ta. Nu pot sa stau…eu sunt cu 7.000 de oameni pe cap si tu imi dai 5.000 de telefoane pe ora. Bai, VIO, ce-i cu tine, te-ai tampit? Ce-i cu tine?

Citeste mai multe pe blogul lui Robert Turcescu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri