Presedintele Traian Basescu a declarat, in Parlament, ca, in 2011, Romania va semna un nou acord cu FMI, precizand ca, desi statul roman vrea, nimeni nu il imprumuta acum pe termen lung, din cauza deficitelor structurale.
El a mai declarat in plen ca statul roman nu isi mai poate permite sa plateasca salarii pentru functionari incompetenti si bolnavi inchipuiti si nici ajutoare sociale celor care pot munci, dar nu vor, potrivit Mediafax.

Seful statului a mai spus ca Romania nu se mai poate imprumuta pentru a consuma, avand nevoie de investitii.

Basescu cere solidaritate tuturor partidelor pentru atingerea obiectivelor nationale

Presedintele a cerut in discursul rostit in Parlament solidaritate din partea tuturor partidelor politice pentru atingerea obiectivelor nationale si a mentionat ca orice guvern ar fi instalat acum ar trebui sa continue masurile de austeritate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri