Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care seful statului o va invoca la intalnirea cu parlamentarii PDL, carora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, sustin surse din partid, potrivit Mediafax.
Sursele citate au declarat ca presedintele Traian Basescu ar urma sa le ceara parlamentarilor PDL, cu care se intalneste astazi, sustinere pentru desemnarea unui premier independent.

Varianta pe care seful statului ar urma sa o propuna democrat-liberalilor este aceea ca Emil Boc sa ramana la sefia PDL, iar functia de premier sa fie preluata de un independent cu un Cabinet politic.

Seful statului s-a aflat, luni dupa-amiaza la BNR, ceea ce a determinat speculatii legate de o propunere adresata lui Mugur Isarescu de a prelua postul de premier. Alte nume vehiculate au fost cel al lui Mihai Tanasescu si cel al lui Calin Georgescu.

In cursul diminetii de marti, a circulat si varianta in care premierul Emil Boc ramanea in functie, insa cu un Guvern remaniat.

In toamna anului 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri