Plafonul de garantare alocat Raiffeisen Bank pentru programul Prima Casa 3, de 25 de milioane de euro, a fost epuizat, iar ca alternativa banca a lansat un credit in euro cu o dobanda de 5,55% pe an pentru clientii care incaseaza veniturile in cont curent deschis la institutia de credit, scrie Mediafax.
Oferta standard pentru acest credit este de 5,95% pe an.

Dobanda este calculata in functie de EURIBOR la sase luni si o marja de 4,3% (pentru oferta conturi salariu) sau 4,7% (oferta standard). Dobanda DAE este de 5,72%, respectiv 6,14%. Taxa de evaluare si comisionul unic au valori de 90 de euro fiecare. Comisionul de analiza este 0 pana la 1 aprilie, a anuntat duminica Raiffeisen Bank, printr-un comunicat.

Perioada de valabilitate a ofertei pentru creditul promotional "Prima ta locuinta Raiffeisen" este 21 martie - 20 iunie.

Banca finanteaza pana la 85% din imobilul adus in garantie.

De exemplu, rata pentru un credit de 40.000 de euro pe 25 de ani este de 229 de euro lunar, apropiata de rata la un credit Prima Casa in conditiile de pret prevazute de legislatie (incluzand si comisionul anual FNGCIMM), potrivit bancii controlate de grupul austriac Raiffeisen Bank International.

Creditul standard de achizitie locuinte Raiffeisen Bank este in continuare disponibil, putand fi accesat de catre clientii care nu se incadreaza in criteriul de eligibilitate de promotie (respectiv sa fie la achizitia primei locuinte).

Plafonul BRD pentru Prima Casa, aproape de epuizare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri