Omniasig Vienna Insurance Group a lansat o aplicatie pentru utilizatorii de telefoane smartphone cu sistem de operare Android, prin intermediul careia pot obtine cotatii de pret pentru o politele RCA si informatii despre sediile companiei din toata tara.
Aplicatia contine patru sectiuni importante si utile pentru utilizatorii de smartphone interesati de produsele si serviciile companiei Omniasig.

Rubrica „Retea teritoriala” contine datele de contact ale sucursalelor, agentiilor si punctelor de lucru Omniasig din toata tara, inclusiv cu localizarea lor pe o harta interactiva. De asemenea, din sectiunea „In jurul meu” utilizatorii pot afla care este cel mai apropiat sediu Omniasig de locul in care acestia se afla la momentul cautarii.

Butonul „Calcul RCA” ofera facilitatea de a obtine rapid o cotatie de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto obligatorie, iar accesand rubrica „FAQ” utilizatorii aplicatiei afla raspunsuri la intrebari frecvente, legate de incheierea unei polite de asigurare sau deschiderea unui dosar de dauna.

Aplicatia este deja functionala si poate fi descarcata gratuit din Android Market de catre orice utilizator de smartphone, indiferent daca este client Omniasig sau nu.

Aplicatia pentru sistemul de operare Android este cea de-a doua aplicatie de acest gen lansata de Omniasig Vienna Insurance Group, dupa cea pentru iPhone, iPad si iPod lansata in luna iulie a acestui an.

"Prin dezvoltarea acestor aplicatii, Omniasig ofera asiguratilor sai, precum si tuturor persoanelor interesate care nu au o polita incheiata la Omniasig inca, posibilitatea de a avea acces la principalele informatii despre companie si produsele oferite. De asemenea, aceste instrumente reprezinta unul dintre elementele strategiei companiei de a-si dezvolta si diversifica permanent serviciile, mai ales din punct de vedere tehnologic", se arata in comunicatul companiei.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, iar din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri