Potrivit estimarilor Bancii Moneybookers, numarul romanilor care apeleaza la serviciile ei se ridica la circa 2.000. Compania permite orica- rui detinator de e-mail sa faca plati online in timp real. Sistemul functioneaza ca Western Union.
Swiss Ofshore Bank, Moneybookers si Bankinter nu au sediu imobiliar, dar au in schimb unul virtual. Acestea lucreaza cu bani cit se poate de reali, avantajul bancilor virtuale fiind comisioanele mai mici decit ale bancilor clasice.

Moneybookers.com

Dintre cele trei banci virtuale prezentate mai sus, doar cei de la Moneybookers au o varianta in limba romana a site-ului. Ceilalti au doar variante in limbile de circulatie internationala. Potrivit estimarilor bancii, numarul romanilor care lucreaza cu Moneybookers se ridica la circa 2.000. Moneybookers este, potrivit site-ului, un intermediar de plati aflat sub jurisdictia legilor din Marea Britanie. Compania permite oricarui detinator de e-mail sa faca plati online in timp real. Sistemul functioneaza ca Western Union.

Astfel, dupa ce te inregistrezi, primesti un cod de validare, dupa care esti admis in sistem. Imediat dupa acceptare, esti autorizat sa trimiti online bani, in baza unor parole de acces (pentru securizarea tranzactiei). Comisioanele sint mai mici decit cele bancare sau ale altor companii de transfer rapid. Moneybookers.com dispune de o evidenta exacta a tuturor tranzactiilor clientilor. In plus, banca virtuala are incheiate parteneriate cu diverse magazine online, unde clientii beneficiaza de reduceri la plati.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4608&art=79&cHash=4b4b69dac7

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri