Dupa numai trei luni de la semnarea contractului, First Data International, lider mondial in comert electronic si servicii de plata, a inceput activitatea de procesare de carduri pentru Cetelem IFN Romania, membra a grupului BNP Paribas si unul dintre liderii pe piata creditului de consum din Romania.
First Data ofera Cetelem o serie larga de servicii, incluzand o solutie completa de personalizare de card si cod PIN (producerea pachetului introductiv si livrarea catre posesorii de carduri), autorizarea tranzactiei de catre emitent, gestionarea cardului, procesul de decontare si autorizare, procesarea litigiilor si monitorizarea riscurilor. Serviciile de Call Centre sunt oferite de noul Call Centre First Data din Romania, care are capacitatea de a raspunde cererilor posesorilor de carduri atat in limba romana cat si in engleza.

Cardul de credit al Cetelem a fost creat special pentru clientii nostri si ofera facilitati si beneficii care ii ajuta sa aiba o viata mai buna. Utilizandu-si cardul in Romania si in strainatate, clientii nostri devin membri ai familiei Cetelem care cuprinde utilizatori din toata lumea. Speram ca succesul lansarii noastre impreuna cu First Data se va dezvolta intr-o relatie fructuoasa si pe termen lung, pe masura ce noi continuam sa ne dezvoltam si sa introducem noi produse pentru a satisface nevoile consumatorilor nostri, a preciza intr-un comunicat Philippe Foursy, director general al Cetelem IFN S.A.

Suntem extrem de incantati de rapiditatea cu care am implementat acest proiect comun si de inceputul acestui parteneriat pe termen lung cu Cetelem, spune Stefan Klestil, senior vice president si directorul operatiunilor First Data in Europa Centrala, Ne pregatim sa extindem operatiunile noastre in Romania si sa sprijinim Cetelem IFN cu servicii aditionale pe care le putem oferi datorita capacitatilor noastre regionale, intotdeauna dorind nu doar sa implinim asteptarile clientilor nostri, dar sa le si depasim.

First Data International, parte a First Data Corp., are peste 6.700 de angajati si opereaza in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, America Latina, Canada, Australia si Asia Pacific. Compania deserveste 4,6 milioane locatii comerciale, 1.700 emitenti de carduri si milioane de consumatori.

Credisson International SRL are o cota de piata de 20%. Actiunile companiei au fost achizitionate in mai 2005 de catre Cetelem, o subsidiara a grupului BNP Paribas, cel mai mare furnizor de credite de consum in Franta si Europa continentala. Prezenta de trei ani pe piata creditelor de consum, compania a acordat finantare la punctele de plata din magazine la peste 750.000 de clienti, volumul creditelor ajungand la peste 300 milioane de euro. Credisson are 800 de angajati si detine o retea de 460 de puncte de lucru in peste 60 de orase din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri