Actionarii Fortis Lease Romania IFN SA au hotarat, pe 20 iunie, sa majoreze capitalul social al companiei cu 28,275 milioane lei (8,7 milioane euro) pana la 32,93 milioane lei, in vederea dezvoltarii activitatii companiei, se arata in Monitorul Oficial de luni.
Fortis Lease Romania vrea sa isi dezvolte activitatea pe piata de leasing din Romania, iar din primul trimestru din 2008 va desfasura o campanie de publicitate in acest sens, au declarat pentru NewsIn surse din piata financiara.

Compania este detinuta in proportie de 99,99% de Fortis Lease Group SA cu sediul in Luxemburg, iar Fortis Lease Group Services SA detine o singura actiune la subsidiara din Romania a grupului.

Actionarul minoritar a hotarat sa nu participe la majorarea capitalului societatii.

Activitatea Fortis Lease in Romania reprezinta 0,2% din portofoliul grupului. Fortis Lease Group opereaza in 22 de tarii si ofera servicii diverse de leasing, de la autoturisme si echipamente IT, la masini si echipamente industriale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri