Numirea Danielei Vasile urmeaza sa fie aprobata de autoritatea de supraveghere a pietei de pensii private.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Daniela Vasile a mai lucrat si in cadrul companiei de consultanta KPMG Romania.

Daniela Vasile il inlocuieste pe englezul Philip Edward Jones, care a parasit compania la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs, dupa zece luni de mandat.

Contactati de Wall-Street, reprezentantii Aviva nu au comentat aceasta informatie.

Numirea Danielei Vasile in functia de director executiv reprezinta a treia schimbare la sefia Aviva Pensii. Philip Jones devenise director executiv al Aviva Pensii in luna martie a anului trecut, cand l-a inlocuit pe Eugen Voicu, functie ocupata anterior de Adrian Allot, care la sfarsitul lui ianuarie 2008 a parasit compania.

Aviva Pensii Romania este activ atat pe pilonul II al pensiilor private obligatorii, unde ocupa locul 5 cu 335.593 participanti si active in valoare totala de 158,3 milioane de lei, cat si pe pilonul III al pensiilor private facultative, unde ocupa locul 6 cu 9.542 participanti si active nete de 12,4 milioane de lei.

Erata: Initial, Wall-Street informase eronat ca noul director executiv al Aviva Pensii este Daniela Vasile, Private Portfolio Superviser Aviva Investors.

Ne cerem scuze pentru eroarea aparuta anterior in acest articol.

Philip Jones pleaca de la conducerea Aviva Pensii, dupa aproape un an de mandat

Philip Jones pleaca de la conducerea Aviva Pensii, dupa aproape un...