Banca Comerciala Romana (BCR) reduce cu pana la 2,5 puncte procentuale, incepand de astazi, dobanzile la creditele in lei, noi acordate, pentru persoane fizice.
Dobanzile la creditele de nevoi personale Divers Extra BCR cu dobanda fixa in lei incep acum de la 9.9% p.a. si ajung pana la 11.75% p.a. pentru clientii cu istoric bun cu BCR, in functie de termenul pe care se acorda creditul.

Pentru clientii fara istoric cu BCR dobanzile ajung pana la 13,25%.

Clientii cu istoric cu BCR sunt clientii care au mai avut credit la BCR si au avut un comportament bun de plata, clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR.

De asemnea, BCR modifica nivelul dobanzilor fixe aferente depozitelor la termen in lei pentru persoane fizice, cu maturitati scurte de pana la 6 luni inclusiv (reducere intre 0.1% - 0.4% p.a.). Dobanzile pentru maturitati de 9 si 12 luni raman nemodificate.

„Le propunem clientilor nostri depozitele pe un termen mai lung ca solutie de economisire in conditiile in care dobanzile pe termen scurt sunt in scadere. Depozitele pe cel putin 9 luni le asigura protectia venitului asteptat datorita dobanzii fixe care este nemodificabila pe toata perioada depozitului si pentru care oferta noastra este avantajoasa. Mai mult, vrem sa rasplatim clientii vechi ai bancii si de aceea pentru ei vom avea un bonus special, peste dobanda acordata standard”, a declarat Sorin Mititelu (foto), director executiv directia Dezvoltare Afaceri si Produse Retail.

BCR ofera un bonus de 0,25 pp peste dobanda standard clientilor existenti care detin depozite in lei, cu dobanzi fixe, la termen de 1 luna, 2 luni sau 3 luni si care isi constituie depozit la termen de 12 luni in lei, cu dobanda fixa, urmare a inchiderii depozitului/ depozitelor cu maturitate pe termen scurt de 1/2/3 luni.

Citeste si estimarea BCR: Dobanzile la depozitele in lei vor ajunge la 7-8% pana la finele lui 2010

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri