Posesorii de carduri de credit emise de Bancpost si EFG Retail Services primesc inapoi, in luna februarie, 5% din valoarea cumparaturilor efectuate in benzinariile din intreaga tara si in magazinele sau restaurantele din incinta acestora.
Reducerea de 5% se aplica tuturor tranzactiilor efectuate cu cardurile de credit Visa, American Express, EuroLine sau EuroLine American Express emise de Bancpost si EFG Retail Services.

“Este important pentru noi sa fim alaturi de clientii deţinatori de carduri de credit. Achizitiile facute de acestia in benzinarii implica uneori sume semnificative. De aceea, credem ca restituirea a 5% din valoarea produselor cumparate va fi o initiativa apreciata de clientii nostri” explica George Georgakopoulos, director executiv denior al diviziei de creditare persoane fizice din Bancpost.

Rambursarea sumei de 5% se va realiza pe cardul utilizatorului in maximum o luna de la finalizarea promotiei.

Bancpost si EFG Retail Services sunt membre ale Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 86,5 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri