Operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat extinderea extraoptiunii Roaming Traveler pentru abonati si pe segmentul de clienti prepaid, acestia din urma putandu-si folosi minutele nationale si internationale disponibile si in roaming, a anuntat luni compania elena.
Minutele in afara retelei, incluse in extraoptiuni, pot fi folosite pentru apeluri in roaming, dar si taxarea apelurilor initiate la fiecare 30 de minute de convorbire efectuata din si catre o tara aflata in Grupul 1 si Romania (lista acestor tari este disponibila aici) cu 0.90 euro credit.

“Utilizatorii Cosmote, atat abonati cat si utilizatori de cartele preplatite, isi pot acum folosi minutele in afara retelei pentru a comunica cu familia sau in interes de afaceri oricand si aproape de oriunde calatoresc”, a declarat Gabriel Ionita, senior manager, dezvoltare produse si servicii, Cosmote Romania.

In privinta apelurilor initiate in roaming, pentru utilizatorii de cartele preplatite care nu au disponibile minute nationale si internationale in cont sau au consumat aceste minute, la fiecare minut de apel se adauga o taxa de 0.26 euro credit, in plus fata de tariful de 0.90 euro credit perceput pentru fiecare 30 de minute de apel. Tarifarea se face la minut, pentru fiecare minut indivizibil al apelului initiat. Apelurile receptionate in roaming in tarile din Grupul 1 vor fi taxate cu 0.90 euro credit pentru fiecare 15 minute de convorbire.

Preturile nu include TVA.

Promotia este valabila pana pe 15 mai 2011 si este disponibila pentru toti utilizatorii de cartele preplatite COSMOTE aflati in roaming, indiferent de extraoptiunile activate.

Extraoptiunea Roaming Traveler poate fi utilizata numai pentru apeluri de voce initiate sau primite in tari din Grupul 1. Pentru alte tari, tarifarea se face in conformitate cu tarifele corespunzatoare serviciului Roaming Avantaj.

Extraoptiunea Roaming Traveler poate fi activata gratuit, oricand, de catre toti clientii serviciilor preplatite de voce ai Cosmote, inclusiv de catre utilizatorii Cartelei Frog.

Serviciul de roaming oferit de COSMOTE este disponibil in 157 de tari, prin intermediul a 262 de operatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri