Apple a anuntat marti ca va lansa iPad 2 in 25 de tari din lume pe data de 25 martie. Printre ele se numara Cehia, Polonia, Ungaria sau Austria. Romania lipseste de pe lista.
Un alt absent este Japonia, desi aceasta tara era inclusa initial. Compania a anuntat ca va amana lansarea din Japonia din cauza dezastrelor naturale care au lovit tara recent.

iPad 2 va fi lansat oficial pe 25 martie la ora 5 p.m. locala a fiecarei tari in parte in Australia, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Gregia, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Mexic, Marea Britanie, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.

Pretul recomandat al iPad 2 va fi similar cu cel din SUA – 500 $, 600 $ sau 700 $ pentru modelele de 16, 32 si respectiv 64 Gb cu Wi-Fi si de 630 $, 730 $ si 830 $ pentru cele de 16, 32 si 64 Gb cu Wi-Fi si 3G.

iPad 2 s-a lansat in SUA pe 11 martie, multi dintre retaileri epuizand stocurile in 24 de ore.

Urmatoarele tari in care va fi introdus pe canale oficiale iPad 2 sunt Hong Kong, Coreea si Singapore, incepand cu luna aprilie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri