Operatorul telecom Cosmote Romania va oferi reduceri de pret de 20% pentru toti utilizatorii ce opteaza pentru abonamentele Cosmote Perfect pentru Tine sau pentru cartela Cosmote, incepand cu 15 aprilie.
Din 21 aprilie, si utilizatorii cartelei Frog vor beneficia de aceasta oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011 un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA).

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. In plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, Cosmote ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011.

Toti utilizatorii cartelei Frog (atat cei noi cat si cei existenti) beneficiaza de un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunii Frog Promo efectuata in perioada 21 aprilie - 21 iunie 2011.

Pentru a promova aceasta oferta, operatorul telecom a lansat un mix complet de advertising ce include TV, radio, OOH, print, online tintind milioane de romani, potrivit estimarilor de media plan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri