Groupon, cel mai mare jucator de pe piata cupoanelor de reduceri, a numit pe Margo Georgiadis in functia de director de operatiuni, aceasta renuntand la o pozitie inalta in cadrul Google, scrie presa internationala.
Georgiadis si-a inceput activitatea la Google in 2009 si a ocupat functia de vice presedinte pe segmentul de operatiuni vanzari la nivel global. Ea superviza echipele de vanzari si de tehnologie, precum si business-ul de comert al Google.

“Margo este un lider puternic ce pune pasiune in a sprijini business-urile mici si consumatorii”, a declarat Andrew Mason, director executiv al Groupon.

Groupon isi mareste numarul de manageri pe masura ce se extinde in noi orase si atrage din ce in ce mai multi clienti. Startup-ul se pregateste de asemenea sa se lanseze pe bursa, oferta publica initiala urmand sa indice o valoare a companiei de pana la 25 mld. $.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri