Intel va lansa pe piata mai mult de 10 tablete PC ce vor rula pe cip-urile companiei americane, in incercarea acesteia de a se extinde mai departe de mediul computerelor, in lumea mobila, unde produsele concurentului ARM Holdings detin suprematia, scrie Foxnews.com.
Producatorul de microprocesoare va dezvalui noile tablete alaturi de producatorii lor pe data de 31 mai, in Taiwan, la conferinta Computex.

Anuntul Intel a venit la putin timp dupa ce compania a spus ca urmareste sa reduca consumul de curent electric in cazul smartphone-urilor si tabletelor, precum si, in viitorul apropiat, pentru laptop-uri.

Intel a lansat un nou set de cip-uri, numite Oak Trail, care sunt construite pentru device-uri similare cu tabletele, in incercarea companiei de a atinge performantele ARM Holdings care are deja parteneriate si licente de la jucatori precum Qualcomm, Nvidia si Texas Instruments.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri