Chiar daca au trecut patru ani de traditie clara, iata ca s-a intamplat si exceptia: luna iunie fara iPhone. Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) din acest an a fost bazata exclusiv pe software si servicii, scrie Playtech.ro.
Haideti sa trecem rapid prin niste cifre (nu ca Apple ar mai avea nevoie de statistici…), iar apoi luam noutatile pe rand si le disecam frumos.

Asadar, s-au vandut in total 25 milioane de iPad-uri, s-au descarcat 14 miliarde de aplicatii de pe AppStore si au plecat 2,5 miliarde de dolari catre dezvoltatorii de aplicatii ca profit. In ceea ce priveste eficienta magazinului virtual iTunes, momentan a atins cifra de 15 miliarde de melodii descarcate.

iOS 5

Chiar daca cea mai mare bucurie pentru utilizatorii de iPhone 3GS este ca si ei vor beneficia de iOS 5, Apple nu s-a ascuns dupa deget cand a venit vorba de functii noi, insirand aproximativ 200 de mici sau mari modificari care ne vor face viata de utilizator un pic mai usoara, mai placuta. Disponibil abia din toamna, noul iOS va veni cu un nou sistem de notificari, cel putin aparent, foarte bine pus la punct.

Cititi mai multe despre noutatile Apple pe site-ul Playtech.ro.

Sursa foto: Developer.apple.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri