Pentru cine nu este la curent cu noile fusiuni din lumea telefoniei mobile, HP a achizitionat cu ceva timp in urma compania Palm, rezultand o serie noua de telefoane si dispozitive, evident sub marca HP. Unul dintre acestea este HP Veer 4G, potrivit Playtech.
Un telefon micut, care imi aduce intr-un mod surprinzator aminte de prima generatie de telefoane mobile cu touch screen. Un telefon mic, elegant, prezentabil, dar nu neaparat pentru toata lumea, acest factor datorandu-se in mod special dimensiunii lui.

Probabil cei de la HP cand au gandit acest telefon au avut in minte un anumit segment de pe piata americana, dar ceea ce nu au luat in considerare este forta pe care o reprezinta iPhone pe piata in acest moment si cam cat de slab a fost primit Palm Pre in trecut.

Pentru inceput, telefonul este extrem de simpatic. Compact, cu o forma cat se poate de cunoscuta, mai ales pentru cei care au detinut in trecut un telefon Palm, acum HP.

Veer este un telefon mic, nu exista nici-un dubiu in privinta acestui aspect. 84 x 54.5 x 15.1 mm, dar cu o greutate destul de mare pentru o asemenea dimensiune, adica 103 grame.

Cititi mai multe despre telefonul HP Veer 4G pe site-ul Playtech.

Sursa foto: HP

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri