Microsoft pregateste lansarea unei versiuni de Microsoft Office ce va rula “in the cloud”, pe serverele companiei, urmand ca serviciile sa poata fi accesate pe computere, laptop-uri, tablete, precum si pe terminale ale RIM, Apple si Android, scrie BBC News.
Noua versiune se va numi Office 365 si va include servicii populare de e-mail, procesare word, spreadsheet-uri sau excel.

Serviciul va intra in concurenta cu oferte similare din partea Google, dar si a altor furnizori.

Office 365 se va lansa saptamana aceasta prin evenimente organizate la New York si Londra. Costul serviciului va fluctua in functie de marimea business-ului care vrea sa le foloseasca – de la 4 lire/luna pentru firme cu mai putin de 25 de angajati, pana la 6-18 lire/luna/angajat in cazul companiilor mari.

Clientii serviciului Office 365 pot stoca fisierele atat pe serverele gigantului american, cat si pe propriile computere.

Pana in prezent, Microsoft oferea serviciile Office in retail sau preinstalat pe computerele partenerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri