Operatorul Romtelecom va lansa la 1 iulie un serviciu de monitorizare prin GPS a flotelor de masini ale companiilor, acestea reducandu-si astfel costurile si crescandu-si nivelul de productivitate, conform Romtelecom.
Monitorizarea prin GPS este o solutie completa pentru urmarirea flotelor de masini ale clientilor companii, care include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date si o aplicatie web. Conexiunea de date este furnizata de Cosmote Romania.

“Aceasta noua solutie Romtelecom, care se adreseaza in principal companiilor de transport sau celor care detin o flota de masini, va aduce acestora beneficii imediate si relevante pentru o mai buna gestionare a cheltuielilor. Mai precis, aceasta solutie va creste productivitatea afacerilor clientilor, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, in timp ce, conform estimarilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici si, de asemenea, va fi asigurata o administrare mai eficienta a flotei de masini.

Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se afla in plin proces de implementare a acestei solutii in cadrul propriei flote de masini, a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Printre optiunile oferite prin intermediul acestei solutii se numara urmarire in timp real pe harta, harti detaliate, stocare nelimitata a datelor pentru cel putin 24 luni, urmarirea unei singure masini sau a unui grup de autovehicule, istoricul calatoriei, rapoarte si alerte.

Instalarea unui modul GPS costa 10 Euro (fara TVA), iar abonamentul pentru solutia de urmarire este 9 Euro/luna, fara TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/luna, fara TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel national este de aproximativ 1,5 Euro, fara TVA, in functie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifata de Cosmote Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri