Conducerea Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanti integratori locali de IT, vrea ca in acest an clientii din mediul privat sa reprezinte minim 40% din cifra de afaceri, estimata sa ajunga la 15 milioane de euro, mai mult cu un sfert fata de 2010.
Iar acest obiectiv a fost indeplinit in primul semestru al anului, serviciile si produsele furnizate companiilor private contribuind cu 40% la veniturile Power Net Consulting.

In conditiile majorarii cifrei de afaceri cu aproximativ 25% fata de anul trecut, cresterea veniturilor generate de clientii privati va fi de aproximativ 43% comparativ cu 2010.

“Apreciem ca al doilea semestru al anului 2011 va aduce o crestere a cererii de produse, solutii si servicii IT in randul companiilor din Romania. Dupa doi ani in care climatul general incert a determinat amanari ale deciziilor de investitii, acum companiile si-au reasezat prioritatile, au inteles impactul pe care tehnologia de care beneficiaza il poate avea asupra rezultatelor de afaceri si sunt pregatite sa investeasca”, afirma Claudia Ilina, Sales Manager, Power Net Consulting.

In urmatoarea perioada, conducerea companiei isi doreste sa extinda portofoliul de produse si servicii pentru acest segment, sa dezvolte pachete de servicii personalizate si sa atraga parteneri internationali.

Totodata, managementul integratorului isi doreste ca in acest an sa creasca numarul de clienti in zona companiilor de marime medie.

Infiintata in 1999, compania Power Net Consulting este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice integrate din Romania.

Compania ofera produse precum servere, statii de lucru, retele, servicii si solutii de stocare date, solutii de management si securitate a infrastructurii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri