Research in Motion, producatorul terminalelor Blackberry, este in proces de a semna un contract cu mari case de discuri pentru a dezvolta un serviciu de muzica digitala pentru abonati, conform unor persoane familiare cu situatia citate de New York Times.
Noul serviciu, care ar putea fi introdus pe piata in urmatoarele saptamani, va permite utilizatorilor BlackBerry Messenger sa trimita cantece catre alti abonati, conform surselor care au dorit sa isi pastreze anonimatul.

Spre deosebire de Spotify, Rhapsody si alte servicii de muzica “in cloud”, care permit utilizatorilor sa trimita milioane de cantece, noul program BlackBerry va fi limitat la a impartasi 50 de melodii cu alti useri, prin playlist-uri si alte optiuni.

Serviciul va costa sub 10$ pe luna, suma fiind adaugata abonamentului clientilor. Casele de discuri vor primi o parte din venituri.

BlackBerry Messenger are circa 45 de milioane de clienti in intreaga lume, majoritatea fiind in America de Nord.

Reprezentantii RIM nu au comentat asupra stirii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri