Incepand cu 28 septembrie 2011, clientii de Internet ai Romtelecom au acces la noul serviciu gratuit MyClicknet. Acesta este furnizat cu ajutorul unei tehnologii ce recomanda automat utilizatorilor Clicknet Romtelecom mai multe stiri, noutati, videoclipuri si alte informatii online din aria lor de interes, conform companiei.
Atunci cand navigheaza pe web, clientul care a optat pentru activarea serviciului MyClicknet va beneficia de informatii din zona sa de interes. Acestea vor fi oferite utilizatorilor in pagina web personalizata in functie de interesele si preocuparile sale sau prin intermediul unor spatii dedicate din paginile web ale partenerilor, care vor fi adaugate in saptamanile urmatoare.

“De exemplu, un client MyClicknet pasionat de fotografie va avea la indemana oferte de aparate foto si informatii utile din acest domeniu”, a spus Alina Petri, director divizia E-business si Publicitate Romtelecom.

Clientii pot opta pentru activarea serviciului daca dau curs invitatiei explicite de conectare care apare in timpul navigarii pe web. MyClicknet poate fi activat sau dezactivat oricand doreste utilizatorul.

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt RCS&RDS, UPC, precum si Orange si Vodafone Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri