In august ii multumeam lui Steve Jobs pentru intreaga activitate la conducerea Apple. Pastram aceleasi aprecieri pentru cel mai admirat manager din IT-ul mondial.

Am pus intr-o scurta scrisoare doar cateva motive pentru care ii multumim. Sunt importante pentru noi, intrucat le-am identificat alaturi de zeci de manageri din IT-ul romanesc.

Steve Jobs, fondatorul companiei americane Apple, a fost si probabil ca va ramane managerul preferat al sefilor din companiile de IT de pe piata locala.

Astfel, pentru aproximativ o treime dintre acestia, Jobs este personalitatea care ii inspira, iar Apple este brandul favorit, arata raspunsurile managerilor pentru rubrica Profil IT, gazduita de Wall-Street.ro

Redam mai jos scrisoarea de multumire in forma initiala, varianta din august, publicata dupa retragerea lui Steve Jobs din functia de director general.




1. Cum v-au schimbat viata Steve Jobs si compania sa?

2. Ce produs Apple va place cel mai mult?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri