Compania romaneasca de consultanta si servicii IT InCrys a inregistrat in primele sase luni ale lui 2011 o cifra de afaceri de 4,27 milioane de euro, in crestere cu 84% fata de perioada similara din 2010, cand cifra de afaceri a fost de 2,32 milioane de euro.
Compania romaneasca de consultanta si servicii IT este finalista in topul Deloitte Central Europe Technology FAST 50 pentru al doilea an consecutiv.

InCrys ocupa locul 28 in topul celor mai dinamice 50 de companii de tehnologie din Europa Centrala, realizat de compania de consultanta Deloitte. Furnizorul roman de servicii IT a inregistrat o rata a cresterii de +501% conform studiului Deloitte Central Europe Technology FAST 50, care ia in calcul perioada 2006-2010.

Compania, prezenta in acest clasament pentru a doua oara consecutiv, a crescut constant in perioada de referinta, pana la o cifra de afaceri de 6,16 milioane de euro in 2010. InCrys a fost infiintata in iulie 2000 cu capital integral romanesc si ofera in principal servicii de dezvoltare si testare de software, cu focus pe atragerea de clienti si parteneri din Vestul Europei si Statele Unite ale Americii.

„Suntem onorati sa fim prezenti in topul Deloitte Central Europe Technology FAST 50 pentru a doua oara consecutiv. InCrys a continuat sa isi diversifice portofoliul de clienti in 2011, si sa angajeze noi specialisti IT. Estimam ca pana la sfarsitul anului vom depasi pragul de 200 de angajati”, declara Gheorghe Pasc (foto), director general InCrys, prezent la evenimentul ZF Digital organizat de Ziarul Financiar pe 18 octombrie.

Deloitte Central Europe Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, pe baza ratei de crestere a veniturilor din ultimii cinci ani (2006–2010) calculate in moneda locala. Deloitte Central Europe Technology FAST 50 ierarhizeaza companii de tehnologie din Republica Ceha, Ungaria, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina si Lituania.

Dintre cele 6 companii romanesti calificate in clasamentul final al Deloitte Central Europe Technology FAST 50 din acest an, InCrys ocupa locul 3, in functie de cresterea veniturilor.

Ca finalista in Deloitte Central Europe Technology FAST 50, editia 2011, InCrys a fost inclusa automat si in Deloitte Technology FAST 500 EMEA, care include companii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Rezultatele acestei competitii vor fi anuntate in luna noiembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri