Altex, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT de pe piata locala, a inregistrat vanzari de aproximativ 150.000 de mii de euro in primele patru zile de la lansarea magazinului deschis saptamana trecuta intr-un nou centru comercial din Alba-Iulia, a anuntat compania. In aceasta perioada, magazinul a avut peste 18.000 de vizitatori.

“La magazinul Altex de la Alba Iulia am avut vanzari record, care ne-au amintit de perioada anterioara crizei. Peste 50% din volumul vanzarilor a fost reprezentat de categoria televizoare, tot stocul de LCD-uri LG fiind epuizat inca din prima zi si suplimentat cu un volum dublu de marfa. Un alt segment care a performat ca vanzari a fost cel de IT&C, laptopurile generand 20% din volumul total de vanzari, si aici stocul fiind epuizat inca din prima zi”, a declarat Razvan Popescu, director de vanzari Altex.

Magazinul are o suprafata de 1.500 metri patrati si ace parte dintr-un centru comercial deschis saptamana trecuta de grupul Altex, prin divizia de imobiliare, firma Cometex. Investitia in centrul comercial a fost de patru milioane de euro, fnantata din surse proprii.

Pe langa Altex, centrul mai cuprimde si magazine ale unor retaileri locali si internationali precum Takko Fashion, Deichmann si Drogerie Markt.

Grupul Altex include companiile Altex Distribution si Cometex.

Altex este cel mai mare lant de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocasnice si IT&C cu afaceri de aproximativ 190 de milioane de euro anul trecut. Compania opereaza in prezent 90 de magazine in cele mai mari orase din Romania.

Divizia de real-estate a grupului Altex are in portofoliu cinci centre comerciale in Buzau, Brasov, Suceava, Falticeni si Alba Iulia, precum si spatii de birouri, spatii comerciale si terenuri in Suceava, Falticeni, Piatra Neamt si pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Foto: agerpress

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri