Magazinele eMag si Flanco, cu actionariat comun, importa pentru prima oara in Romania moda „Black Friday”, ultima vineri din noiembrie care aduce „cele mai mari reduceri din an” in magazinele de retail.
In ultima vineri din noiembrie, vizitatorii eMag si ai magazinelor Flanco vor putea gasi oferte la sute de produse electronice, electrocasnice, IT, dar si muzica, filme si jucarii.

Reducerile din campania Black Friday vor ajunge pana la 60%, in cazul multor produse electro-IT. Astfel, clientii vor putea achizitiona frigidere cu numai 500 de lei, masini de spalat cu 700 de lei, camere foto cu 150 de lei, precum si televizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%. Toate ofertele vor fi facute publice vineri.

Traditia este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de sarbatori, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor. In Romania, evenimentul va stimula piata electro-IT, unde va fi inregistrat un numar record de vanzari din an, conform oficialilor companiilor.

"Numai prin aceasta actiune, eMag si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro. Prin amploarea sa, evenimentul va atrage serios atentia consumatorilor spre piata de electro-it din Romania si va genera schimbari de comportament in randul acestora, determinandu-i pe multi sa isi reinnoiasca televizoarele, calculatoarele sau electrocasnicele desi nu aveau in plan acest fapt", a declarat Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMag, Flanco, Asesoft Distribution. .

Black Friday este un eveniment major in pietele dezvoltate. Produsele si brandurile promovate in aceasta zi vor fi vedetele intregului sezon, acest prilej fiind folosit de producatori pentru a lansa in piata viitoarele bestselleruri ale sezonului.

“Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse si ne asteptam ca acest eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi,” a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte, eMag.

eMag si Flanco fac parte, alaturi de Asesoft Distribution, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Sursa foto: Carbonated.TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri