K Tech - Ultra PRO a fost desemnat lider pe piata PC-urilor din Romania in anul 2005, cu o cota de piata de 12,8 la suta a ocupat primul loc in topul vendorilor de unitati desktop sub brand propriu, conform ultimelor date furnizate de IDC.
K Tech - Ultra PRO a inregistrat in 2005 o crestere cu 35% comparativ cu anul 2004, cu un numar de 64.221 unitati "Ultra" vandute.

De asemenea, la categoria desktop si notebook, grupul K Tech - Ultra PRO a inregistrat o crestere importanta, de 34,4% comparativ cu anul precedent, iar in ultimele trei luni ale anului 2005, vanzarile de notebook-uri au crescut cu un procent semnificativ de 91,5%.

Rezultatele studiului IDC confirma preferinta cumparatorilor romani pentru brand-uri autohtone la categoria desktop, ceea ce explica alegerea brand-ului 'Ultra" in fruntea clasamentului. Sub brand-ul "Ultra", K Tech - Ultra PRO ofera, in magazinele Ultra PRO Computers, o gama de 10 unitati desktop care acopera cea mai mare gama de preferinte ale clientilor: Ultra Win, Ultra Win Home, Ultra Select, Ultra Office PRO, Ultra Connect PRO, Ultra Games PRO, Ultra Professio, Ultra Fighter, Ultra Graphics, Ultra Paladin. in plus, in magazinele Ultra PRO Computers se acorda consultanta, pentru clientii care doresc o configuratie la comanda.

"Aceste rezultate ne onoreaza si ne responsabilizeaza in acelasi timp. Reprezinta o confirmare a strategiei grupului K Tech - Ultra PRO de a oferi produse si servicii care sa respecte exigentele pietei PC-urilor din Romania: performanta, pret, diversitate, adaptabilitate la cerintele cumparatorilor", a declarat Catalin Butolo, director de marketing al grupului K Tech - Ultra PRO.

K Tech - Ultra PRO este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.

IDC este principalul furnizor mondial de informatii despre piata, de servicii de consultanta si de evenimente privind tehnologia informatiei si industria telecomunicatiilor. Cei peste 850 de analisti ai IDC din 50 de tari ale lumii ofera consultanta globala, regionala si locala privind oportunitatile si tendintele actuale din domeniile tehnologice si din industriile de profil.

Studiul IDC reprezinta principala referinta specializata ce analizeaza evolutia sectorului IT&C din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri