Divizia BitDefender a companiei romanesti Softwin anunta lansarea unei noi versiuni a solutiilor sale de securitate, BitDefender Standard si BitDefender Professional Plus.
Noua versiune include acum protectie permanenta impotriva aplicatiilor de tip spyware, programe care ameninta intimitatea utilizatorilor de calculatoare si buna functionare a sistemelor. Scutul BitDefender antispyware protejeaza utilizatorii prin scanarea si blocarea spyware-ului in timp real dar si prin verificarea fisierelor accesate - inclusiv cele primite prin web, mail si transferuri peer to peer.

Spyware-ul este una dintre problemele actuale. Reprezinta mai mult de 75% din toate aplicatiile periculoase de pe Internet, iar rata sa de crestere este foarte mare, atingand 100% pe an. Prin includerea gratuita a protectiei antispyware in cele doua produse dedicate statiilor de lucru am dorit sa aducem un plus utilizatorilor nostri, dar si sa confirmam ca produsele BitDefender au cel mai bun raport calitate/pret, a declarat Nicolae Simon, BitDefender Product Marketing Manager.

Conform unui studiu IDC, veniturile producatorilor de solutii antispyware au depasit la nivel mondial 100 de milioane de dolari in 2005. Conform aceluiasi studiu, cresterea fata de anul 2004 a fost cu 125%, iar pana in 2008 piata antispyware ar trebui sa atinga pragul de 300 de milioane de dolari.

Spyware este un termen general care descrie programele software instalate pe computer fara cunostinta utilizatorilor. Scopul lor este in primul rand analizarea comportamentului utilizatorilor de calculatoare pentru a identifica cele mai bune metode de publicitate online, precum si furtul de informatii personale.

Cele mai populare aplicatii de acest tip sunt programele care afiseaza publicitate, programele care inregistreaza tastele apasate si programele care monitorizeaza sistemul. in afara de acestea, alte tipuri de spyware genereaza ferestre de tip pop-up, deturneaza pagini de Internet, redirectioneaza cautarile de pe Internet sau folosesc pagini web false (DNS Poisoning) pentru a fura traficul unor pagini legitime.

Dincolo de faptul ca reprezinta o amenintare la adresa securitatii celor care folosesc Internetul concretizandu-se in furtul de informatie si ingreunarea sistemelor, exista o adevarata industrie spyware, care genereaza mai mult de 2 miliarde de dolari anual la nivel mondial.
Tehnologia antispyware BitDefender este certificata Checkmark de West Coast Labs pentru 100% eficienta impotriva spyware-ului, iar motoarele antivirus sunt certificate de Virus Bulletin pentru 100% detectie a virusilor aflati in circulatie, CheckMark, ICSA si TV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri