Era Sony PlayStation 3 si a Microsoft Xbox 360 este pe cale sa apuna, doua noi generatii console fiind pe punctul de a fi lansate la inceputul verii de cei doi mari producatori rivali, anunta presa tehnologica de peste ocean.
Mai multe surse din interiorul celor doua companii au confirmat ca lucreaza la dezvoltarea viitoarelor generatii de console pentru jocuri, iar in cadrul evenimentul Electronic Entertainment Expo (E3) care se va desfasura pe 11 iunie ar urma sa fie prezentate publicului larg.

Japonezii de la Sony vor sa “fure startul” insa.

Hiroishi Sakamoto, vicepresedintele Sony Computer Entertainment (SCE) a anuntat in cadrul unui interviu ca grupul nipon planuieste lansarea dispozitivului in luna mai a acestui an, scrie publicatia IBTimes.com.

Analistii din piata sustin ca pretul viitoarei console a Sony va costa la inceput circa 400 de dolari, potrivit SlashGear.com.

De cealalta parte, concurentii de la Microsoft vor prezenta consola Xbox 720 in luna iunie la E3, dar surse din interiorul companiei sustin ca lansarea comerciala a consolei va avea loc abia din luna octombrie.

Foto: captura techiser.com

Trebuie sa citesti si Game Over, PS2: Sony opreste productia consolei PlayStation 2

Sursa foto: techiser.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri