Dezvoltatorul autohton de solutii software e-Business Softelligence urmareste afaceri de 1,5 milioane de euro pentru anul acesta si o marja de profit de 14%. Comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012 (final de prim semestru), dezvoltatorul autohton de solutii software e-Business a inregistrat in primele 6 luni din 2014 o crestere a profitului cu peste 495%.

Incepand cu anul 2011, afacerile Softelligence au depasit constant pragul de 1 milion de euro. Pentru anul curent, compania estimeaza o cifra de afaceri de cel putin 1,5 milioane de euro si o profitabilitate de 14%. „in ultimele 6 luni ni s-au alaturat 17 noi colegi si intentionam ca anul viitor sa crestem echipa cu cel putin inca 50%”, mentioneaza Adrian Blidarus, managing partner Softelligence.

Softelligence isi propune in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu peste 60%, atingand pragul de 2,5 milioane de euro, iar planul de crestere pe urmatorii trei ani vizeaza prezenta in mediul international prin livrarea de servicii, dar si prin exportul de capital intelectual (Softelligence EBS – e-Business Suite).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri