Altex Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul electroIT, isi extinde reteaua de showroom-uri din Vestul tarii si deschide un nou magazin de tip green field. Astfel, Altex isi consolideaza prezenta locala, peste 2.400 de metri patrati dedicati tehnologiei si o gama cu peste 15.000 de produse.

Odata cu inaugurarea celui mai nou show room din Timisoara ce va avea loc joi, 11 iunie, Altex Romania ajunge la o retea ce depaseste 75 de magazine. Investitia s-a ridicat la 5.4 milioane de euro. Cel de-al doilea magazin Altex din Timisoara ofera spatii de demo de peste 1.700 de metri patrati.

”Investitia in cel de-al doilea magazin Altex din Timisoara are o importanta strategica pentru extinderea retelei noastre si consolidarea calitatii de lider al segmentului electro-IT din Romania”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Cel mai nou show room din portofoliul Altex este amplasat in centrul comercial Auchan Nordului. Magazinul a angajat 30 de oameni, ducand numarul angajatilor companiei din Timisoara la 70.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri