Vodafone Romania este noul sponsor oficial al echipei nationale de fotbal, dupa ce firma de telefonie mobila a devenit partenerul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.
Contactati de Wall-Street, reprezentantii Vodafone au refuzat sa ofere detalii despre valoarea contractului de sponsorizare.

Multe dintre diviziile Vodafone sustin echipe nationale sau cluburi de fotbal. Un exemplu ar fi Vodafone Grecia, care a sustinut echipa nationala de fotbal a Greciei, in drumul catre victorie, la Europenele din 2004, ne-a declarat Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania. De-a lungul timpului, printre diviziile care au sponsorizat cluburi de fotbal se numara: Vodafone Marea Britanie - Manchester United, Vodafone Japonia - Urawa Red Diamonds, Vodafone Australia - Port Adelaide Football Club, Vodafone Portugalia - Benfica Lisabona, Vodafone Noua Zeelanda - the Football Kingz, Vodafone Ungaria - campionatul de fotbal pentru juniori etc.

"Suntem onorati sa sustinem fotbalul romanesc si sa fim alaturi de echipa nationala in efortul acesteia de a obtine performante deosebite la nivel european. Parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal continua angajamentul nostru, de a-i aduce pe romani mai aproape de sporturile lor favorite, punandu-le la dispozitie un continut unic din fotbal, pe telefonul mobil. Acest parteneriat se adauga sponsorizarii globale prin care grupul Vodafone a devenit Partener Oficial al UEFA Champions League, incepand din iulie 2006, pentru urmatorii trei ani, si care va oferi oportunitati unice clientilor nostri, declara Liliana Solomon.

Gratie acestui parteneriat cu FRF, clientii Vodafone Romania vor putea urmari in direct pe telefonul mobil toate meciurile pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei le va juca in tara, iar, pentru inceput, utilizatorii Vodafone live! vor putea urmari pe mobil partida Romania - Bulgaria, care va avea loc sambata seara si va conta pentru calificarile la Euro 2008.

O alta falicitate o reprezinta faptul ca utilizatorii Vodafone Romania vor putea descarca din portalul Vodafone live! imagini cu jucatorii romani si antrenorii lor, videoclipuri cu momente memorabile din istoria Nationalei, precum si videoclipuri cu "secrete" de joc, de la cei mai buni fotbalisti romani ai tuturor timpurilor.

Acordul cu Federatia Romana de Fotbal include prezenta logo-ului Vodafone pe echipamentele de antrenament si prezentare ale membrilor echipei nationale de fotbal a Romaniei, iar brand-ul Vodafone va fi afisat in interiorul stadionului echipei nationale, precum si pe toate materialele de comunicare ale Federatiei.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc.care inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006, este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri