Actionarii producatorului de software Total Soft, au aprobat contractarea un credit de la ING Bank Bucuresti, fara a stabili detalii financiare legate de imprumut, potrivit hotararii adunarii generale din 7 iulie a actionarilor publicata in Monitorul Oficial.

Total Soft a inceput activitatea ca un dezvoltator de software la cerere si a lansat primul produs propriu in1998 sub numele Charisma HR & Payroll. In anii urmatori a dezvoltat o suita de aplicatii Charisma- Charisma BC, Charisma Enterprise, Charisma Medical Software, Charisma Analyzer solutii adoptate de companii private din toate domeniile de activitate ce au devenit aplicatii software de referinta. TotalSoft este partener Microsoft din 1999 iar in 2005 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Echipa TotalSoft este compusa din peste 220 de specialisti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri